07/12/2016

WEDSTRIJDVERSLAG U17 : 03/12/16

3/12/16 : U17 : RD.Zoutleeuw - KSVD 0-2
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Onze U17 hebben ook hun laatste wedstrijd voor de winterstop gewonnen en eindigen zo met maar liefst 12 punten voorsprong op het nummer 2 Glabbeek!
 
Zoutleeuw werd in eigen huis verslagen met 0-2. Het was niet bepaald onze beste wedstrijd, vooral de eerste helft was niet goed te noemen. Het was wachten op een afstandsschot van doelschutter Maxime P. waardoor er plots 0-1 op het bord stond. Aan de andere kant dreigde Zoutleeuw eens met een vrije schop die op de deklat belandde.
 
De 2de helft acteerden onze jongens veel beter...Zoutleeuw kwam nog met moeite over de middenlijn: Zico knalde eens naast, Jarick kon eens door gaan maar diens schot ging nipt naast. Even later werd de bal door de Zoutleeuw-verdediging ontzet, Noujmi profiteerde en knalde van ver, met wat geluk werd dit een mooie pas voor Runar die beheerst de 0-2 naast de doelman schoot en match gespeeld!
 
We kunnen dus terugblikken op een mooie heenronde...Aan onze jongens nu om na de winterstop te bevestigen maar het zal niet makkelijk zijn om beter te doen....maar nu eerst de examens...succes jongens!

 

20:46 Gepost door ksvd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.