07/11/2016

WEDSTRIJDVERSLAG U17 : 05/11/16

U17 : 5/11/16 : KSVD - VV.Houtem B  7-1

Na de povere 0-0 van vorige week hebben onze U17 weer de puntjes op de i gezet...Houtem werd met maar liefst 7-1 verslagen!

Ook de eerste maal dat onze grote kern zeker nodig was want Jarick en Jarne waren gekwetst en Sam met vakantie. Houtem bleek ook niet volledig te zijn maar zij konden wel enkele spelers van hun A ploeg oproepen.

Gelukkig recupereerden we Jens en Roune want na 15 minuten verloren we ook al Maxime N. die met bebloede knie de wedstrijd moest staken. Een aantal hechtingen bleken nodig.

De eerste kansen werden nog gemist maar nadien vond Maxime P. in tegenstelling tot vorige week, nu wel zijn doeltreffendheid terug. Eerst na assist van Runar: 1-0, later op vrije schop, boem patat en 2-0.

Houtem probeerde iets terug te doen en we hadden wat geluk toen Tom de bal uit zijn handen liet glippen maar gelukkig ging die via de paal naast...

Nog voor de rust werd Runar mooi aangespeeld op links, hij kaatste de bal mooi in de loop van Maxime P. die zijn derde kon scoren: 3-0.

Ook na de rust gingen we door en na een rush van Jens op links vond hij, jawel, de vrijstaande Maxime P. die er 4-0 van maakte.

Even later was Maxime zelf de aangever en kon Zico zijn doelpuntje maken: 5-0.

Ook onze verdediging met de 3 sterke beren: Zee, Robbe en Gilles bleven stevig en correct acteren.

Maar de uitblinker was toch wel Maxime P. die met zijn 5de en 6de doelpunt er 6-0 en 7-0 van maakte.

Op het einde lukte Houtem dan toch nog de eerredder, 7-1, maar dat kon onze pret niet bederven want eerste achtervolger Glabbeek liet belangrijke punten liggen.

21:41 Gepost door ksvd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.