17/10/2016

WEDSTRIJDVERSLAG U17 : 15/10/16

15/10/16 : U17 : KSVD - RD.Zoutleeuw 2-0

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Ook na match 7 blijven onze jongens als fiere leider het maximum van de punten behouden: 21 op 21...een schitterend resultaat dus hoewel Zoutleeuw het ons toch wel heel moeilijk maakte.

De match ging aan een hoog tempo op en af, maar het 1e gevaar komt er via Maxime P. : hij kan uitbreken maar zijn voorzet/schot zoeft voorlangs.

Dan Zoutleeuw...hun snelle spits snijdt op rechts door maar Tom redt in de korte hoek.

Even later opnieuw een uitbraak van Zoutleeuw, deze keer op links, mooi teruggelegd naar een vrijstaande speler die wilt binnen trappen maar gelukkig redt verdediger Robbe op de doellijn.

Aan de overkant is Jorre op weg richting doel maar net voor het strafschopgebied wordt hij foutief onderuit geduwd...mooie plaats voor een vrije trap..ideaal voor Maxime P. die de bal dan ook via de paal mooi in doel krult: 1-0.

Het spel blijft goed over en weer gaan waardoor beide keepers geregeld al hun kunnen moeten tonen maar tot aan de rust blijft het 1-0.

De 2de helft blijft lang spannend maar onze verdediging staat sterk te spelen. De beslissing lijkt dan toch gevallen te zijn wanneer Runar, na een mooie doorsteekpas van Wout, de 2-0 mooi naast de doelman in doel trapt.

Hierdoor gaan de kopjes bij Zoutleeuw nu naar beneden en na een overbodige fout van een Zoutleeuw-verdediger bezorgt dit hem nog een 2de gele kaart en dus rood.

Opnieuw een mooie overwinning...opladen nu voor volgende week want dan volgt de topper tegen de 2de uit de stand, Glabbeek, die slechts op 3 punten van ons volgen.

21:09 Gepost door ksvd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.