16/10/2016

WEDSTRIJDVERSLAG U12 : 15/10/16

15/10/16 : U12 : KSVD - Sp.Budingen 8-0
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Wilden we ons mooi parcours van de heenronde perfect afsluiten dan zouden we, net zoals de voorbije weken, er van bij de start fors moeten invliegen tegen de bezoekers uit Budingen... Maar was het de stress of eerder gemakzucht..de vliegende start kwam er niet..integendeel, we speelden onze minst goeie match tot nu toe...Beetje gebrek aan inzet, te weinig voetbal getoond en bovendien weerden de bezoekers zich best kranig.
Toch volgt een vroege voorsprong: na een ingooi in de 5e min. bereikt Mathias met een voorzet Milo die aan de 2e paal de score opent: 1-0. Lucas zorgt 5 min. later voor de verdubbeling van de score nadat hij na een actie in schietpositie komt en de bal via de paal in doel ziet belanden: 2-0...een magere ruststand.
 
Uiteraard volgt een ferme bolwassing tijdens de pauze en even lijkt dit te helpen want we komen gretiger het veld op...de 2e helft is amper bezig of Siebe VB bereikt een afzakkende Lucas die in de draai Arne op links vrij speelt en Arne trapt overhoeks binnen: 3-0. Een minuutje later volgt een volgende mooie actie, doorsteekpas van Mathias naar Lucas die zo alleen voor doel verschijnt en perfect afwerkt: 4-0. We leken vertrokken te zijn voor een mooie 2e helft maar opnieuw viel de motor wat stil..Toch volgt in het 3e kwart nog een mooi doelpunt te noteren: 1-2-tje tussen Milo en Arne wordt door Milo in doel geduwd: 5-0.
In het laatste kwart wordt de score nog wat opgedreven...na een solo van Mathias door het hart van de verdediging blijft hij rustig en is de 6-0 een feit, na een ingooi wordt opnieuw Mathias alleen op doel afgestuurd, hij blijft opnieuw kalm en zorgt voor 7-0 en tot slot probeert Siebe G zich centraal door de verdediging te wriemelen, de bal belandt echter voor de linker van de vrijstaande Arne die knap afwerkt: 8-0 de eindstand.
 
Ondanks het minder goeie spelniveau waren er dus wel enkele mooie doelpunten te noteren maar de scherpte zal volgende week tegen Wommersom toch terug de hoogte in moeten!

22:06 Gepost door ksvd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.