08/10/2016

WEDSTRIJDVERSLAG U12 : 08/10/16

8/10/16 : U12 : Sp.H.Linter - KSVD 4-10
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
In de Linterse derby konden de supporters genieten van een waar doelpuntenfestival...
Net zoals de voorbije weken namen onze U12-blauwhemdjes van bij de start het spel in handen wat resulteert in een vroege voorsprong: in de 2e min. hoekschop van Arne tot bij Mathias wiens schot met links er niet helemaal uit komt, de bal belandt zo bij Lucas die de herkansing binnen knalt: 0-1. In de 6e min. staat diezelfde Lucas met zijn rug naar doel, hij legt de bal perfect opzij naar Arne die de keeper tegenvoets verschalkt: 0-2. Toch laten we ons even verrassen op een tegenaanval van Heide Linter...op een voorzet hebben we te veel oog voor de bal en te weining voor de man waarbij 2 geelhemden centraal alle ruimte krijgen om van dichtbij af te werken: 1-2. Maar amper 1 min. later goochelt Lucas een dribbelactie uit zijn schoenen gevolgd door een hard en hoog schot: 1-3. Mathias probeert hetzelfde te doen maar zijn schot gaat rakelings over de lat.
In het 2e kwart nemen we wat gas terug en na 7 min. krijgt de thuisploeg een hoekschop...na wat gerommel voor doel geraakt de bal niet weg, er volgt opnieuw wat gerommel voor doel en ten slotte wordt de bal van dichtbij binnen getikt: 2-3. Hoogste tijd dus om terug een tandje bij te steken en na een doorsteekpas van Mathias komt Milo alleen voor doel en hij brengt ons op 2-4. Ei zo na is het opnieuw raak..na een mooi 1-2-tje tussen Milo en Lucas wordt Arne aan de 2e paal gevonden maar Arne treft de paal...de ruststand is 2-4.
De 2e helft is amper 1 min. bezig of we voetballen van vanachteren fraai uit, Mathias neemt de bal centraal aan en trapt hem van heel ver over de keeper in doel: 2-5. Slechts een minuutje later is er een hard schot van Lucas dat door de keeper gelost wordt maar een goedgevolgde Arne kan met zijn rechtervoetje de bal toch in doel leggen: 2-6. Aan de overkant zorgt de thuisploeg voor gevaar met een kort genomen hoekschop die meteen naar doel wordt getrapt en gedragen door de wind op de paal belandt. Na een verre uittrap van de thuiskeeper speelt de wind opnieuw mee, de bal waait over onze laatste man Siebe VB heen en een thuisspeler komt zo alleen voor Tibo: 3-6. Mathias probeert dan centraal met een lobbal Arne te bereiken maar de keeper is attent en bokst de bal voor zijn neus weg, weliswaar terug in de voeten van Mathias die met een zwaar schot uithaalt: 3-7. Mathias gaat dan op rechts nog eens op dribbelavontuur en zorgt met een schot uit een schuine hoek voor 3-8.
In het slotkwart is er nog wat gevaar van onze kant: Kyan gaat op links door op dribbelavontuur maar zijn schot wordt door de keeper in hoekschop geduwd en na een aflegger van Lucas krijgt Alex een goeie schietkans maar het schot is net iets te zwak. Met een snelle ingooi wordt Mathias aangespeeld, opnieuw een dribbelnummertje en knap afgewerkt met links: 3-9. De thuisploeg krijgt ook nog een kadootje wanneer Toby zijn controle mist op een voorzet en zo de bal klaar legt voor een Heide-spelertje die van dichtbij Tibo klopt: 4-9. Het laatste woord is voor Lucas die wederom na een dribbelactie op links de bal overhoeks in de netten knalt: 4-10 de eindstand.
Onze jongens legden tot nu toe dus een zeer mooi parcours af en verwachten komende zaterdag Budingen.

23:51 Gepost door ksvd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.