17/09/2016

WEDSTRIJDVERSLAG U12 : 17/09/16

17/09/16 : U12 : KSVD - Cr.Vissenaken 6-4
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Met veel grinta trokken onze jongens vanaf seconde 1 ten aanval richting het doel van Vissenaken...het leek dus wel snor te zitten.
Het resultaat volgt dan ook al na 4 min...Lucas krijgt een doeltrap van de bezoekende keeper zomaar in zijn voeten kado en werkt rustig af: 1-0. Ook de 2-0 laat niet lang op zich wachten: 3 min. later geraakt een voorzet van Lucas bij Milo, het schot van Milo wordt door de keeper in de voeten van Arne geduwd die met zijn rechtervoetje afwerkt: 2-0. De mogelijkheden blijven zich opstapelen: na een snelle ingooi verschijnt Mathias voor doel maar zijn schot gaat rakelings naast en ook Kyan kan alleen op doel afgaan maar hij trapt van iets te ver naar doel. Stilaan begint ons tempo te zakken waardoor we de bezoekers meer tijd en ruimte geven om in de wedstrijd te komen. Er volgt dan ook een serieuze verwittiging met een afstandsschot waarbij Tibo een knappe redding moet doen.
Ook in het 2e kwart neemt ons potje "zondagsvoetbal" toe..te weinig beweging in balbezit, te veel oog voor bal en te weinig voor man, en Vissenaken dat tijd en ruimte zat krijgt om zelf te voetballen..plots lijden we centraal balverlies waarvan de bezoekers meteen profiteren met een schot dat voorbij Tibo passeert: 2-1. Met een mooie combinatie volgt wel meteen onze reaktie: op rechts is er een 1-2-tje tussen Lucas en Milo, vervolgens vinden zij centraal Mathias die even opzij legt naar Arne die lekker binnen knalt: 3-1. De rust nadert wanneer Milo en Lucas mekaar opnieuw vinden, de bal wordt achteruit klaar gelegd voor Mathias die ook op zijn beurt de netten laat trillen: 4-1. In de slotseconden mag een bezoekertje zomaar 1, 2, zelfs 3 van onze jongens voorbij dribbelen om zo oog in oog met Tibo te komen en voor een 4-2 ruststand te zorgen.
 
Toch lijkt de wedstrijd meteen na de rust te zijn gespeeld wanneer Siebe VB met een verre doeltrap Mathias alleen voor doel brengt en dit laat Mathias niet liggen: 5-2. Weer volgen er mogelijkheden voor ons: Mathias legt prima opzij naar de vrijstaande Alex maar hij besluit recht in de handen van de keeper en Lucas verschijnt alleen voor doel maar hij legt de bal aan de verkeerde kant van de paal.
Het laatste kwart is amper begonnen of Vissenaken prikt tegen: een neervallende Tibo krijgt een voorzet niet onder controle en de bal wordt onmiddellijk over de lijn geduwd: 5-3. Een paar minuten later wordt het zelfs heet wanneer een Vissenaken-speler een voorzet vanop rechts binnen kan duwen: 5-4. Uiteraard trekken de bezoekers zich hieraan op maar 5 minuten voor tijd wordt Lucas de diepte ingestuurd en deze keer vindt hij wel het gaatje naast de keeper: 6-4. In de slotseconden moet Tibo nog een verraderlijke botsbal met de vingertoppen tegen de lat duwen maar 6-4 blijft de eindstand.
Leuke overwinning maar ondanks de winst misten we vandaag toch wel de scherpte van de voorbije 2 matchen. Misschien werd Vissenaken door onze jongens wat onderschat maar langs de andere kant is de ene zaterdag ook weer niet de andere..Volgende week zal alles weer tip top moeten zijn voor de verplaatsing naar Houtem.

22:33 Gepost door ksvd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.