10/09/2016

WEDSTRIJDVERSLAG U12 : 10/09/16

10/09/16 : U12 : KSVD - Ars.Oplinter 2-2
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Na vorige week mocht er ook vandaag tegen Oplinter een pittige wedstrijd verwacht worden...maar die start voor ons al meteen in mineur want na amper 1 min. volgt een afstandsschot van Oplinter, Tibo pareert het schot wel maar in de rebound wordt de 0-1 toch binnen geduwd...achtervolgen is dus de boodschap. Toch zetten onze jongens druk naar voren en de kansen komen er dan ook meteen aan met Lucas, Milo en Lukas die elk om beurt eens voor doel worden uitgespeeld maar ofwel besluiten ze op de keeper ofwel naast het doel. Aan de overkant is er ook een formidabele Tibo nodig die met 3 achtereenvolgende reddingen uithaalt op Oplinterse schoten! Rusten doen we met een 0-1 achterstand.
Na de rust zet Oplinter wat meer druk naar voren en na 6 min. doet een bezoekertje een aktie op rechts gevolgd door een voorzet, goeie tussenkomst van Tibo maar toch geraakt de bal niet weg en de 0-2 wordt in de netten gelegd. Maar sinds vorige week hebben we zelf ondervonden dat daarom een wedstrijd nog niet is gespeeld...Lucas lijkt op weg naar de aansluitingstreffer wanneer hij na een doeltrap alleen richting keeper loopt maar wederom besluit hij op de keeper. Vlak voor het einde van het 3e kwart verstuurt Siebe VB met een snel genomen vrije trap Lucas alleen voor doel en deze keer werkt hij wel prima af: 1-2.
In het laatste kwart kan het dan alle richtingen uit maar 5 min. voor tijd zien we een knappe en snel uitgevoerde aktie van onze jongens: Mathias stuurt Arne het hoekje in, een voorzet naar de inlopende Milo die rustig voor doel blijft en de gelijkmaker in de touwen legt: 2-2. In de slotminuten is Oplinter nog dicht bij de winninggoal wanneer ze na een hoekschop tot 2x toe de bal op de lat zien vallen, maar ook langs onze kant krijgt Lucas nog 2 reuzekansen op de overwinningstreffer maar zijn vizier stond vandaag niet op scherp...2-2 is dus een correcte eindstand.
Na de mentale opdoffer van vorige week in de slotminuut hebben onze jongens zich vandaag met veel inzet terug in de match geknockt na de 0-2 achterstand! Volgende week dus verder doen tegen Vissenaken..

21:35 Gepost door ksvd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.