16/04/2016

WEDSTRIJDVERSLAG U15 : 16/04/16

16/04/16 : U15 : Sp.H.Linter - KSVD 2-7
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
In deze burenderby was het een kleine 10 minuten nagelbijten totdat Wout na een aktie in de zestien met een verschroeiend schot uithaalt en zo voor 0-1 zorgt. Wanneer Zee met een snelle dieptepas Maxime P alleen op doel afstuurt volgt de 0-2. Maar na een ingooi achteraan zijn we toch weer slordig en lijden balverlies waardoor een thuisspeler de 1-2 rustig naast Tom mag binnen schuiven. Een zucht van opluchting volgt nadat Wout met een kaats Maxime P opnieuw alleen op doel afstuurt die heel rustig en koel de keeper omspeelt: 1-3. Op een hoekschop zorgt opnieuw Maxime P met een kopbal voor 1-4, de ruststand.
Na de rust kennen we even een valse noot wanneer de thuisploeg tot 2-4 mildert. Maar uiteindelijk kunnen we toch nog verder uitlopen tot 2-7.
 
Ondertussen sijpelde het nieuws binnen dat OHL een nederlaag leed in Butsel. Daardoor staan wij nu op een gedeelde leidersplaats maar vermits ons doelsaldo beter is prijken wij op de 1e plaats. Dat betekent dus dat we volgende zaterdag op de laatste speeldag spelen voor de titel! ...winst betekent zekerheid, bij een gelijkspel of verlies mag OHL niet beter doen dan ons.
Het zou een mooi einde van het verhaal kunnen worden maar in de thuismatch tegen Glabbeek gaan we het zeker niet kado krijgen... we leven in alle rust en kalmte naar zaterdag toe...maar supporters zijn steeds welkom!

22:40 Gepost door ksvd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.