09/04/2016

WEDSTRIJDVERSLAG U11 : 09/04/16

09/04/16 : U11 : KSVD - Sp.Budingen 2-9
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Het was een tijdje geleden maar eindelijk zagen we onze jongens nog eens van in het begin van de match een vinnige start nemen. Er werd tegen Budingen meteen druk naar voren gezet. Geleidelijkaan herstelde Budingen het evenwicht waardoor we een gelijkopgaande 1e helft zagen. Ook van onze doelman Tibo droop de scherpte af wanneer hij in 2 fases met een broodnodige voetreflex de bezoekers van het openingsdoelpunt kon houden. Maar in de laatste seconden van het 1e kwart, net op het moment dat we dachten dat de 0-0 ging blijven staan, scoren de bezoekers toch. Na een voorzet belandt de bal ter hoogte van de 1e paal tussen Siebe VB en een bezoeker waarbij de bezoeker de 0-1 binnen tikt. Koude douche maar onze jongens worden opgepept voor hun sterk begin...resultaat: het 2e kwart is amper 1 min. bezig of na een hoekschop van Arne kan Lukas de gelijkmaker in doel trappen: 1-1 een correcte uitslag. Wanneer we achteraan de bal door het centrum wegwerken in plaats van langs de buitenkant valt de afvallende bal daardoor in Budingense voeten en met een afstandsschot wordt het 1-2. Bovendien verliezen we ook nog Mathias door een kwetsuur aan de knie. Toch blijft het een gelijkopgaande wedstrijd maar wanneer de bezoekers een bal tussen 2 verdedigers door spelen worden we op snelheid gepakt en staat het 1-3. Opnieuw in de allerlaatste seconden van het kwart scoren de bezoekers: uitbraak op rechts waar we met 2 verdedigers naartoe gaan, fraai afgelegd naar het midden waar een vrijstaand roodhemdje met een intikker 1-4 maakt. Na de aftrap dreigt Milo nog met een knap afstandsschot dat even knap uit doel wordt geranseld.
De 2e helft start met een solo-aktie van Budingen tot praktisch op de doellijn maar Tibo grijpt goed in. Aan de overkant is Lucas met een snoeihard schot dicht bij een doelpunt maar bij de daarop volgende tegenaanval is een bezoeker dan weer gevaarlijk met een lobbalschot dat over gaat. In het slot van het 3e kwart krijgen we dan de doodssteek wanneer na een doorsteekbal Budingen er 1-5 van maakt en na een nieuwe solo-aktie de 1-6 volgt. Onze kopjes gaan dan in het laatste kwart helemaal hangen en na centraal balverlies breekt een roodhemdje alleen uit en verschijnt er 1-7 op het bord. Na een vrijwillige terugspeelbal van Budingen mag Siebe VB met een vrije trap voor 2-7 zorgen. Het wordt 2-8 met een nieuwe aktie door het centrum en wanneer we na een hoekschop de bal wegwerken in de voeten van een bezoeker wordt het met een afstandsschot 2-9, uiteindelijk nog een zware einduitslag.
Jammer na een toch wel strijdlustige 1e helft maar de veer geraakte in de helft gebroken. Volgende week gaan we op bezoek in Glabbeek.

22:56 Gepost door ksvd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.