02/04/2016

WEDSTRIJDVERSLAG U11 : 02/04/16

02/04/16 : U11 : Ars.Oplinter - KSVD 6-1
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
In een uiterst spannende 1e helft ging het spel konstant over en weer met kansen aan beide zijden. In de beginfase probeert Siebe G de ver uit zijn doel staande keeper te verrassen met een lobbalschot dat echter naast het doel gaat. Maar na een snel genomen doeltrap van Oplinter worden we op rechts uitgekapt, de bal wordt achteruit afgelegd waarna de 1-0 wordt binnen getikt. Met een knap 1-2-tje tussen Lucas en Arne bereikt Arne met een voorzet Siebe G die aan de 2e paal in de rug van de verdediger opduikt maar Siebe G mist zijn schot. We kennen dan brute pech wanneer een hoekschop van Mathias door een inlopende Siebe VB snoeihard op de lat wordt gekopt! Wat ons niet lukt, lukt voor Oplinter wel...scoren!... na een goeie balaanname van een thuisspeler volgt plots een onhoudbaar schot uit het niets...Tibo geklopt: 2-0. Na nog een knap 1-2-tje deze keer tussen Siebe G en Mathias legt Mathias af naar de voor doel volledig vrijstaande Kyan maar Kyan twijfelt te lang om te trappen waardoor de verdediger tijdig terug is. Maar ook Oplinter is na een 1-2-tje gevaarlijk...even een vertwijfeling bij Tibo om uit te komen of niet en het schot gaat maar nipt voorlangs en na een hoekschop geraakt de bal niet weg waardoor hij zelfs even op de paal belandt. Vlak voor rusten komt de aansluiting er toch: Mathias trapt met links een hoge bal, de bal blijft wat hangen, de keeper weet niet wat te doen, uiteindelijk krijgt Mathias een herkansing met rechts en dit schot verdwijnt in doel: 2-1 de ruststand.
Na deze 1e helft hopen we een even spannende 2e helft te krijgen...even lijkt het zo...Lukas trapt meteen vanuit een scherpe hoek op doel maar in het zijnet en wanneer Mathias centraal oprukt staan we met 3 tegen 2 maar na een misverstand met Lukas levert het geen gevaar op. Oplinter breekt dan uit op rechts, strak overhoeks schot en de bordjes hangen op 3-1. Vanaf dat moment zakken we een beetje als pudding in mekaar en krijgt Oplinter de betere kansen: zo gaat een plaatsbal maar nipt naast en nadat wij met een te korte vrije trap de bal verliezen prikken zij meteen tegen...er is eerst nog wel een goeie tussenkomst van Tibo, de 2e poging belandt op de lat maar de 3e poging wordt toch nog binnen geduwd: 4-1. Wanneer de scheids dan ook nog eens 5 min. te lang laat doorspelen wordt het in de laatste seconde van het 3e kwart nog 5-1, nadat een hoge bal uiteindelijk opzij kan gelegd worden en naast Tibo in doel wordt getrapt. In het laatste kwart kan Tibo met een doeltrap Lucas bereiken die in de draai naar doel trapt, de keeper redt maar de bal valt voor Arne die rakelings voorlangs trapt. In het slot worden we op rechts opnieuw uitgekapt, balletje gaat simpel opzij en met een schot volgt de eindstand: 6-1
Na een knappe 1e helft waarin we dus wel wat pech kenden werd de 2e helft een kleine domper...woensdagavond spelen we thuis onze inhaalmatch tegen Wommersom.

22:10 Gepost door ksvd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.