12/03/2016

WEDSTRIJDVERSLAG U11 : 12/03/16

12/03/16 : U11 : KSVD - Out-Hoegaarden 3-6
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
 
Met het goeie nieuws dat het lentezonnetje in aantocht was leek ook onze start alvast bemoedigend met veel inzet, ondanks de afwezigheid van de zieken Lucas H en Bas. Maar geleidelijkaan komen de bezoekers uit Hoegaarden beter in de match en na 10 min. zien zij hun hobbelend afstandsschot over de neervallende Tibo in doel verdwijnen: 0-1. Aan de overkant kent Milo pech wanneer hij op rechts uitbreekt en zijn schot via de buitenkant van de paal ziet naast gaan. Siebe VB probeert het met een hard afstandsschot maar dat raast over het doel. Soms spelen we iets te overhaast en geven we de bezoekers al eens te veel ruimte waardoor er vanaf dan aan weerszijden kansjes te noteren zijn. Een snel genomen korte vrije trap van Mathias wordt door Arne voorlangs getrapt, Lukas P verschijnt alleen voor de keeper maar besluit recht op hem, na een doorsteekbal kan Kyano net niet tijdig bij de bal geraken om hem binnen te duwen maar vlak voor het rustsignaal kan Lukas P dan toch met een intikker voor de 1-1 zorgen. Hoop voor de 2e helft dus.
Maar na de rust geven we de bezoekers opnieuw te veel ruimte en na 3 min. kan op rechts een vrijstaand bezoekertje de 1-2 overhoeks binnen trappen. 5 min. later worden we opnieuw op rechts uitgetikt en wordt het op dezelfde manier 1-3 en met een afstandsschot staat het een minuutje later zelfs 1-4. Even herpakken en daar is Mathias, een solorush voorbij 3 man tot op 1 meter centraal van het doel, Jasper pakt in de draai de bal over maar schiet naast. Arne zet zich op links door, goed overhoeks schot maar net voorlangs. Het laatste kwart is amper een halve minuut bezig of na een mooie centrale combinatie Mathias-Arne-doorsteekpas naar Lukas P steekt Lukas P de bal naast de keeper in doel: 2-4. Direkt erop volgt een afstandsschot van Hoegaarden, Tibo redt knap maar een goedgevolgde bezoeker kan toch de 2-5 binnen duwen. Nadat Arne druk zet op de laatste man verovert hij de bal, trapt meteen op doel maar het schot spat uiteen op de paal, wederom pech! Opnieuw een afstandsschot van de bezoekers, Tibo krijgt de bal niet geklemd en opnieuw is er een goedgevolgde bezoeker om de 2-6 binnen te duwen. In het slot vindt Arne met een aflegger de vrijstaande Mathias die alsnog de 3-6 eindstand voorbij de keeper trapt.
We maakten het onszelf wat moeilijk door Hoegaarden te veel ruimte te geven maar het verhaal van de voorbije weken kwam terug...goeie inzet maar kansen niet afgewerkt of pech en dan krijg je meestal het deksel op de neus...toch kop op jongens!

22:05 Gepost door ksvd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.