27/02/2016

WEDSTRIJDVERSLAG U11 : 27/02/16

27/02/16 : U11 : Sp.Roosbeek - KSVD 2-1
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
De 1e opdracht die onze jongens meekregen volgden ze vrij goed op...aangezien het Roosbeekse veld er centraal niet al te goed bij lag moesten ze zoveel mogelijk langs de flanken spelen. Daardoor hadden we in het 1e kwart een licht overwicht met ook een goeie kans voor Lucas: hij wordt bereikt met een kruisbal maar zijn schot wordt nog tijdig afgeblokt. Verdedigend gezien houden we thuisploeg goed onder controle. Op het einde van het 1e kwart kan Mathias na een ingooi de bal doorstoten naar Lucas die na een knappe kap- en dribbelbeweging de bal meteen aan de 1e paal binnen trapt: 0-1. Het 2e kwart is amper afgetrapt, we laten de thuisploeg te makkelijk oprukken, er volgt een schot dat door een uitstekend keepende Tibo wordt geweerd maar de herkansing wordt van dichtbij binnen geduwd: 1-1. Hierdoor probeert Roosbeek even wat druk te zetten...opnieuw een schot dat door Tibo wordt geweerd maar deze keer wordt de bal iets voor de lijn nog weggewerkt. De ruststand is 1-1.
Na 5 min. in de 2e helft kan Lucas centraal alleen op doel af maar hij wijkt iets te veel naar de buitenkant uit waardoor hij naast trapt. Na een ingooi van Arne neemt Mathias de bal aan, hij draait zich en trapt meteen naar doel maar het schot vliegt naast. Een minuutje later verrast Roosbeek ons op rechts in de rug maar de mooie plaatsbal gaat naast de winkelhaak buiten. In het laatste kwart komt de thuisploeg terug wat opzetten maar Tibo keept beresterk! De wedstrijd lijkt op een gelijkspel te gaan eindigen tot 5 min. voor tijd....een snoeihard schot van Roosbeek wordt door Tibo gepakt, hij moet de bal wel lossen maar gooit zich meteen op de bal en laat met 1 hand op de bal zien dat de bal niet over de doellijn is maar doordat thuissupporters roepen dat het doelpunt is beslist de scheids om het toch als doelpunt te valideren...helaas onterecht 2-1 dus. In het slot zetten onze jongens nog alles op alles om de gelijkmaker uit de brand te halen: Mathias stoot de bal centraal door naar de vrijstaande Lucas, de kans...maar Lucas trapt in de draai net iets te flauw. Siebe VB haalt nog uit met een zware vrije trap maar de thuiskeeper is attent en houd de eindstand zo op 2-1...jammer maar bij scheidsrechterlijke beslissingen moet je je nu eenmaal neerleggen.
Toch een proficiat voor onze jongens voor hun inzet en wij stimuleerden hun alvast door te zeggen dat ze vandaag in onze ogen een knap gelijkspel behaalden!
Volgende week krijgen we een herkansing in Bierbeek.

21:44 Gepost door ksvd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.