20/02/2016

WEDSTRIJDVERSLAG U11 : 20/02/16

20/02/16 : U11 : KSVD - VZ.Glabbeek 2-4
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Het heeft wat geduurd maar onze jongens mochten vandaag dan toch terug de wei in...maar weliswaar zonder onze zieken Milo en Toby.
Beide ploegen waren in deze zeer kansrijke wedstrijd aan mekaar gewaagd. Het 1e kwart startte Glabbeek wel iets scherper maar wij konden bijna de score openen via Lucas maar zijn schot belandt op de lat. Halfweg het 2e kwart kunnen de bezoekers van dichtbij de 0-1 binnen tikken. Even onze kluts kwijt want een minuutje later staat het 0-2 wanneer Siebe VB ongelukkig een hoekschop klaar legt voor een bezoekertje. Stilaan worden wij ook scherper en vlak voor de rust kan Mathias 2 spelers omzeilen en de aansluitingstreffer zachtjes voorbij de keeper plaatsen: 1-2, de ruststand.
Na de rust gaan we op zoek naar de gelijkmaker en die lijkt er te gaan komen...Mathias neemt een afvallende bal met links aan maar de bal gaat een metertje naast, na een corner krijgt hij een herkansing maar trapt vanuit een scherpe hoek op de paal en op een corner kopt Lukas rakelings naast. Tussenin dreigt ook Glabbeek nog maar een prima keepende Tibo is steeds bij de zaak! Toch heeft Tibo in het laatste kwart nog tegenslag wanneer hij op een tegenaanval van Glabbeek uitglijdt en zo de 1-3 naast zich ziet binnen trappen. Opnieuw zijn we van ons lood geslagen want een minuutje later werken we de bal achteraan niet goed weg en zo wordt vlak aan de 1e paal de 1-4 binnen geduwd. Er rest ons nog even hoop wanneer Siebe VB een afgeweken vrije trap binnen trapt: 2-4 dus maar verder geraken we niet meer.
Volgende week worden we in Roosbeek verwacht.

21:10 Gepost door ksvd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.